Wire colors on relay passenger side

turbo chris1970

Engine bay
Another nightmare has come to my car again so that being said on the passenger side relay next to where the factory boost pressure line is what color wires go into the relay next to that one ?? There are 2 that look identical one has a gray connector and one has a black connector I may have mixed them up could someone send me a picture of the whole relay line so I can have a visual reference thanks
Chris
 

turbo chris1970

Engine bay
Thanks for the diagram budd now the relays are out and new ones are in
One mor ? What hose goes from the throttle body to something ??? I don't have on my car it's in your avatar pic to the left of the relays ?
 

turbo chris1970

Engine bay
Thanks for the diagram budd now the relays are out and new ones are in
One mor ? What hose goes from the throttle body to something ??? I don't have on my car it's in your avatar pic to the left of the relays ?
 

turbo chris1970

Engine bay
Thanks for the diagram budd now the relays are out and new ones are in
One mor ? What hose goes from the throttle body to something ??? I don't have on my car it's in your avatar pic to the left of the relays ?
 

626gn

Well-Known Member
If referring to the black hard plastic line that goes to the hobbs switch to the left of the relays, yours may look different if you have an analog dash. The setup in the picture is for a digital dash car. The relays are the same but an analog dash car will have the hard plastic line plugged into a MAP sensor instead of a hobbs switch. Hope that makes sense...
 

turbo chris1970

Engine bay
If referring to the black hard plastic line that goes to the hobbs switch to the left of the relays, yours may look different if you have an analog dash. The setup in the picture is for a digital dash car. The relays are the same but an analog dash car will have the hard plastic line plugged into a MAP sensor instead of a hobbs switch. Hope that makes sense...
Oh ok I don't have a digital dash so that hose had me worried because the port for it on the plenum is there
As always thanks a million 626
Chris
 
Top