TR6 Ignition Software Install Concern

TTipe

Snake Skinner
The ignition software boot loader times out. The following conditions are in effect; 1) windows 10 is in use, 2) ignition key is turned to the off position & the battery positive cable is disconnected from the battery, 3) ignition mode 2 is switched on, 4) USB cable is plugged into the module & my computer USB port, 5) S19 is selected, 6)waiting for Hc(S) 08 reset; (ACK timeout: 0s)... 7) 115200,128000. I'm sure someone has seen this error before. Any help would be greatly appreciated.

Thanks
 

Chuck Leeper

8/10's of a century!
Staff member
Instructions say if you have a ballasted system to connect the red wire to the ballasted resistor. The 75 has a ballasted wire from what I see and have read. So where does the red wire attach, directly to the coil but then I have to remove either the ballast wire or white wire from fuse box.
A bit late there. This thread is 3 yrs old.
BTW, this smells a bit like a troll attempt.
If it's for real, start a new thread and go from there.
Otherwise, it's not going to continue.
 

TurboBob

Resident mad scientist
Staff member
As far as the OP, I went to his place and updated his unit (a couple years ago)
as far as the troll..... I have no idea what they are talking about. I presume they will be kicked out soon.
Bob
 

Chuck Leeper

8/10's of a century!
Staff member
As far as the OP, I went to his place and updated his unit (a couple years ago)
as far as the troll..... I have no idea what they are talking about. I presume they will be kicked out soon.
Bob
Exactly what's about to happen.
I couldn't make heads/tails of his/her gibberish, either.
It's gone!
 
Top