New accufab = junk

Brad_H

Active Member
#1
I got a new accufab afpr from racetronix and installed it but it wouldn't go past 20 psi and that's with the adjustment all the way screwed in as far as it would go.....so I took one I had on my syclone and took it off and tested it and it works fine without a problem...so I know it's the new accufab not working.....and reading now I here there garbage units from the start....any mods that fixes them?
 

Jerryl

Tall Chinese Guy
#2
Only fix for the new units is the trash can. Take it apart and post pics.

I tested a 2001 AF on the HA yesterday and 10 hours later, the pressure was still at 25 psi from 45 set.
 

bison

Moderator
Staff member
#16
An oem regulator won’t have these kinds of problems. These things have a high defect rate. I’ve had a couple with problems. Someone else told me they found a staple inside the regulator after it failed to function properly. I’d bet you could test 1000 stock regulators and never find a faulty one even with a lot of use and sitting dry.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Brad_H

Active Member
#19
S
An oem regulator won’t have these kinds of problems. These things have a high defect rate. I’ve had a couple with problems. Someone else told me they found a staple inside the regulator after it failed to function properly. I’d bet you could test 1000 stock regulators and never find a faulty one even with a lot of use and sitting dry.


Sent from my iPhone using Tapatalk
so hows the factory 237 regulators?