Scanmaster G for Classic Fast Plug

Discussion in 'Scan Tool Tech' started by IronCityTurbo6, Jul 10, 2017.

  1. IronCityTurbo6

    IronCityTurbo6
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Offline
    I ordered a SG for classic fast, but it has the smaller plug(I think it's for xfi). Could I just splice the correct plug onto the scanmaster wires? If so which ones go together? My classic fast has a red, black, and clear wires and the SG plug has green, white, and black. Thanks in advance.


    [​IMG]
     
  2. chopped39

    chopped39
    Expand Collapse
    Well-Known Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    3,145
    Likes Received:
    100
    Offline
    It's supposed to work on both. Mine has both listed on bag. I will look tonight when I get home. Send Robert Bailey a pm.He makes them


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  3. TurboBob

    TurboBob
    Expand Collapse
    Resident mad scientist
    Staff Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    5,835
    Likes Received:
    322
    Offline
    I believe I answered a PM on this a couple days ago, the FastTracks adapter harnesses used a different communications plug on the Classics. If you match the pin designations it should work fine. If not post back and we can chase out the wiring.

    Bob
     
  4. IronCityTurbo6

    IronCityTurbo6
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Offline
    Yes I have this working now. I did exactly what you said.
    Thanks Bob.
     

Share This Page